Valtakunnalliset seurakuntien varhaiskasvatuksen neuvottelupäivät

23.9.2021 - 24.9.2021
Rovaniemi
Vuosittaiset neuvottelupäivät kokoavat lasten ja perheiden kanssa työskenteleviä ammattilaisia yhteen ajankohtaisten asioiden äärelle.  Tule mukaan pohtimaan, miten kirkon varhaiskasvatus ja perhetoiminta voi tulevaisuudessakin olla lapsen ja perheen kokoista ja näköistä. Ilmoittautuminen avautuu poikkeuksellisesti vasta huhtikuussa 2021.

Lapsiasiahenkilöiden koulutuspäivä

2.10.2021
Mikkeli
Toimitko seurakuntasi lapsiasiahenkilönä? Kaipaatko tukea tehtävääsi? Tässä valtakunnallisessa koulutuspäivässä kuulet uusimmat vinkit ja kokemukset muista seurakunnista ja verkostoidut toisten lapsiasiahenkilöiden kanssa. Tule ideoimaan yhdessä lasten, nuorten ja perheiden osallisuuden vahvistamisen tapoja seurakunnassa!

Johtavien nuorisotyöntekijöiden työkokous

2.11.2021
Turku
Johtavien nuorisotyöntekijöiden työkokous tarjoaa hedelmällisen alustan seurakunnallisen nuorisotyön johtamisen kehittämiselle.Kokouksesta saat tukea sisältöjohtamiseen ja vertaisverkostojen vahvistamiseen.

Etelä-Suomen alueelliset kasvatuksen kehittämispäivät

17.3.2021 - 18.3.2021
Verkkokoulutus
Kehittämispäivät tarjoavat työntekijälle mahdollisuuden vertaisoppimiseen, jakamiseen ja oman ammatti-identiteetin vahvistamiseen. Päivien sisällöt nousevat ajankohtaisista aiheista ja alueen tarpeista. Pandemiatilanteesta johtuen kehittämispäivät on muutettu webinaariksi. Päivien ohjelman löydät täältä.

Pohjois-Suomen alueellinen kasvatuksen kehittämispäivä

18.3.2021
Verkkokoulutus
Kehittämispäivä tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden vertaisoppimiseen, jakamiseen ja oman ammatti-identiteetin vahvistamiseen. Päivän sisältö nousee ajankohtaisista aiheista ja alueen tarpeista. Pandemiatilanteesta johtuen koulutus on muutettu yksipäiväiseksi verkkokoulutukseksi. Voit tutustua päivän ohjelmaan täällä.

Kirkkomuskarin ajankohtaispäivät

7.10.2021 - 8.10.2021
Turku
Syksyinen Turku jokirantoineen kutsuu kirkkomuskaripäiville. Koulutuksessa kokeillaan impron ja draaman keinoja muskarikäytössä, tutustutaan aivan uusiin lauluihin ja kuljetaan muskarin tieltä kohti kuoropolkua.

Itä- ja Kaakkois-Suomen alueelliset kasvatuksen kehittämispäivät

16.3.2021 - 17.3.2021
Verkkokoulutus
Kehittämispäivät tarjoavat työntekijälle mahdollisuuden vertaisoppimiseen, jakamiseen ja oman ammatti-identiteetin vahvistamiseen. Päivien sisällöt nousevat ajankohtaisista aiheista ja alueen tarpeista. Pandemiatilanteen takia koulutus on muutettu kaksipäiväiseksi verkkokoulutukseksi. Päivien ohjelman löydät täältä.
Kaksi miestä keskustelee

Toimiva Vuorovaikutus -ohjaajakoulutus

Aikuisille tarkoitettu Toimiva Vuorovaikutus -kurssi soveltuu esimerkiksi vapaaehtoisten kouluttamiseen, nuorten aikuisten toimintaan ja työyhteisöjen kehittämiseen. Pätevöidy ohjajaksi!