19.9.2022 - 20.9.2022 & 10.11.2022

Kaakkois-Suomen alueelliset kasvatuksen kehittämispäivät

23.3.2022 - 24.3.2022
Lappeenranta
Alueelliset kehittämispäivät tarjoavat työntekijälle mahdollisuuden vertaisoppimiseen, jakamiseen ja oman ammatti-identiteetin vahvistamiseen. Päivien sisällöt nousevat ajankohtaisista aiheista ja alueen tarpeista. Lähempää tietoa sisällöstä tulee myöhemmin.

Etelä-Suomen alueelliset kasvatuksen kehittämispäivät

16.3.2022 - 17.3.2022
Tyrväntö
Kehittämispäivät tarjoavat työntekijälle mahdollisuuden vertaisoppimiseen, jakamiseen ja oman ammatti-identiteetin vahvistamiseen. Päivien sisällöt nousevat ajankohtaisista teemoista ja alueen tarpeista. Kehittämispäivien paikka on muuttunut Tampereen Holiday Clubin remontin takia. Päivät järjestetään Petäys Resortissa, Tyrvännössä. Päivien ohjelma: PDF

Valtakunnalliset seurakuntien varhaiskasvatuksen neuvottelupäivät

22.9.2022 - 23.9.2022
Lahti
Kaksi päivää innostavia asiantuntija-alustuksia, kanavia ja kollegoita! Tule mukaan pohtimaan, miten kirkon varhaiskasvatus ja perhetoiminta voi tulevaisuudessakin olla lapsen ja perheen kokoista ja näköistä. Ilmoittautuminen avautuu helmikuussa 2022.

Lapsiasiahenkilöiden koulutuspäivä

8.10.2022
Vantaa
Seurakuntien lapsiasiahenkilöt koolla! Koulutuspäivä tarjoaa ajankohtaista asiaa, alustuksia ja verkoston käytännön kokemuksia lasten, nuorten ja perheiden osallisuuden vahvistamiseksi sekä lapsivaikutusten arvioinnin kehittämiseksi.

Länsi- ja Pohjois-Suomen alueelliset kasvatuksen kehittämispäivät

23.3.2022 - 24.3.2022
Seinäjoki
Kehittämispäivät tarjoavat työntekijälle mahdollisuuden vertaisoppimiseen, jakamiseen ja oman ammatti-identiteetin vahvistamiseen. Päivien sisällöt nousevat ajankohtaisista teemoista ja alueen tarpeista. Länsi-Suomen alueelliset kehittämispäivät yhdistetään Pohjois-Suomen alueellisiin kehittämispäiviin Olemme yhdistäneet Länsi- ja Pohjois-Suomen alueelliset kasvatuksen kehittämispäivät loka-marraskuussa 2021. Yhdistetyt kehittämispäivät järjestetään 23.-24.3.2022 Seinäjoella.

1.2.2022 - 2.2.2022 & 9.5.2022
Helsinki
Miten nuoret pääsevät vaikuttamaan päätöksentekoon ja kokemaan yhteenkuuluvuutta seurakunnassasi? Millaisin työskentelytavoin voit kutsua nuoria vaikuttajia nykyistä laajempaan osallisuuteen seurakunnassa? Jaa osaamistasi ja kutsu nuoret vaikuttamaan! Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 14.1.2022 saakka. Koronatilanteesta johtuen koulutus on siirretty verkkototeutukseen. Lähetämme toteutuksesta lisätietoja ilmoittautuneille viikon 2 aikana.