19.9.2022 - 20.9.2022 & 10.11.2022
Pieksämäki
Miten nuoret pääsevät vaikuttamaan päätöksentekoon ja kokemaan yhteenkuuluvuutta seurakunnassasi? Millaisin työskentelytavoin voit kutsua nuoria vaikuttajia nykyistä laajempaan osallisuuteen seurakunnassa? Jaa osaamistasi ja kutsu nuoret vaikuttamaan!

Länsi-Suomen alueelliset kasvatuksen kehittämispäivät

16.3.2022 - 17.3.2022
Keuruu
Kehittämispäivät tarjoavat työntekijälle mahdollisuuden vertaisoppimiseen, jakamiseen ja oman ammatti-identiteetin vahvistamiseen. Päivien sisällöt nousevat ajankohtaisista teemoista ja alueen tarpeista.
itsevarma nuori

Itä-Suomen alueelliset kasvatuksen kehittämispäivät

25.10.2022 - 27.10.2022
Rautavaara
Alueelliset kehittämispäivät tarjoavat työntekijälle mahdollisuuden vertaisoppimiseen, jakamiseen ja oman ammatti-identiteetin vahvistamiseen. Päivien sisällöt nousevat ajankohtaisista aiheista ja alueen tarpeista. Lähempää tietoa sisällöstä tulee myöhemmin.

Kaakkois-Suomen alueelliset kasvatuksen kehittämispäivät

23.3.2022 - 24.3.2022
Lappeenranta

Etelä-Suomen alueelliset kasvatuksen kehittämispäivät

16.3.2022 - 17.3.2022
Tampere

Valtakunnalliset seurakuntien varhaiskasvatuksen neuvottelupäivät

22.9.2022 - 23.9.2022
Lahti
Kaksi päivää innostavia asiantuntija-alustuksia, kanavia ja kollegoita! Tule mukaan pohtimaan, miten kirkon varhaiskasvatus ja perhetoiminta voi tulevaisuudessakin olla lapsen ja perheen kokoista ja näköistä.

Lapsiasiahenkilöiden koulutuspäivä

8.10.2022
Vantaa
Seurakuntien lapsiasiahenkilöt koolla! Koulutuspäivä tarjoaa ajankohtaista asiaa, alustuksia ja verkoston käytännön kokemuksia lasten, nuorten ja perheiden osallisuuden vahvistamiseksi sekä lapsivaikutusten arvioinnin kehittämiseksi.

Pohjois-Suomen alueelliset kasvatuksen kehittämispäivät

23.3.2022 - 24.3.2022