Valtakunnalliset seurakuntien varhaiskasvatuksen neuvottelupäivät

23.9.2021 - 24.9.2021
Rovaniemi
Vuosittaiset neuvottelupäivät kokoavat lasten ja perheiden kanssa työskenteleviä ammattilaisia yhteen ajankohtaisten asioiden äärelle.  Tule mukaan pohtimaan, miten kirkon varhaiskasvatus ja perhetoiminta voi tulevaisuudessakin olla lapsen ja perheen kokoista ja näköistä. Varhaiskasvatuksen neuvottelupäivät järjestetään Rovaniemellä 23.-24.9.2021. Pandemiatilanteen takia osallistuminen on mahdollista niin paikan päällä kuin etänä. Etäosallistuminen tapahtuu Zoom-alustan kautta, jota kautta päivien ohjelma lähetetään suorana. [...]

Lapsiasiahenkilöiden koulutuspäivä

2.10.2021
Mikkeli
Toimitko seurakuntasi lapsiasiahenkilönä? Kaipaatko tukea tehtävääsi? Tässä valtakunnallisessa koulutuspäivässä kuulet uusimmat vinkit ja kokemukset muista seurakunnista ja verkostoidut toisten lapsiasiahenkilöiden kanssa. Tule ideoimaan yhdessä lasten, nuorten ja perheiden osallisuuden vahvistamisen tapoja seurakunnassa!

Johtavien nuorisotyöntekijöiden työkokous

2.11.2021
Turku
Johtavien nuorisotyöntekijöiden työkokous tarjoaa hedelmällisen alustan seurakunnallisen nuorisotyön johtamisen kehittämiselle.Kokouksesta saat tukea sisältöjohtamiseen ja vertaisverkostojen vahvistamiseen.

Kirkkomuskarin ajankohtaispäivät

7.10.2021 - 8.10.2021
Turku
Syksyinen Turku jokirantoineen kutsuu kirkkomuskaripäiville. Koulutuksessa kokeillaan impron ja draaman keinoja muskarikäytössä, tutustutaan aivan uusiin lauluihin ja kuljetaan muskarin tieltä kohti kuoropolkua.
Kaksi miestä keskustelee

Toimiva Vuorovaikutus -ohjaajakoulutus

Aikuisille tarkoitettu Toimiva Vuorovaikutus -kurssi soveltuu esimerkiksi vapaaehtoisten kouluttamiseen, nuorten aikuisten toimintaan ja työyhteisöjen kehittämiseen. Pätevöidy ohjajaksi!