Nuoret vaikuttavat

19.9.2022 - 20.9.2022 & 10.11.2022
Pieksämäki
Miten nuoret pääsevät vaikuttamaan päätöksentekoon ja kokemaan yhteenkuuluvuutta seurakunnassasi? Millaisin työskentelytavoin voit kutsua nuoria vaikuttajia nykyistä laajempaan osallisuuteen seurakunnassa? Jaa osaamistasi ja kutsu nuoret vaikuttamaan! Ilmoittautumisaikaa jatkettu 31.8.2022 saakka.
itsevarma nuori

Nuoret vaikuttavat

Valtakunnalliset seurakuntien varhaiskasvatuksen neuvottelupäivät

22.9.2022 - 23.9.2022
Lahti
Kaksi päivää innostavia asiantuntija-alustuksia, kanavia ja kollegoita! Tule mukaan pohtimaan, miten kirkon varhaiskasvatus ja perhetoiminta voi tulevaisuudessakin olla lapsen ja perheen kokoista ja näköistä. Ilmoittautuminen avautuu 2.2.2022. Päivien ohjelma (päivitetty 5.5.2022)

Lapsiasiahenkilöiden koulutuspäivä

8.10.2022
Vantaa
Seurakuntien lapsiasiahenkilöt koolla! Koulutuspäivä tarjoaa ajankohtaista asiaa, alustuksia ja verkoston käytännön kokemuksia lasten, nuorten ja perheiden osallisuuden vahvistamiseksi sekä lapsivaikutusten arvioinnin kehittämiseksi.