Somepolulla 12-14 -vuotiaiden kanssa

10.5.2022 - 11.5.2022 & 2.11.2022
Helsinki
Miten voin käyttää some- ja verkkoympäristöjä 12-14 -vuotiaiden kanssa? Miten digitaalisuus voisi liittyä Polkuun? Tule pohtimaan ja kokeilemaan, mitä kaikkea somepolulta voit löytää omaan työhösi!
nuori katsoo puhelimen näyttöä

NettiSaappaan ohjaajakoulutus

Kouluttaudu NettiSaappaan vastaavaksi ohjaajaksi! Tilaa työyhteisöllesi koulutus, jonka avulla NettiSaapas-toiminnan käynnistäminen omassa seurakunnassanne sujuu luontevasti.
nuoret katselevat jotain puhelimen näytöltä

Somepolulla 12-14 vuotiaiden kanssa

Kaksi lasta tietokoneella onnellisina

Verkossa kouluikäisten ja nuorten kanssa

Koulutuksessa muodostetaan monipuolinen kuva digitaalisesta nuorisotyöstä eli verkossa  tapahtuvasta työstä sekä sen työympäristöistä eli eri alustoista ja menetelmistä.
Lapsi istuu pöydällä ja katsoo puhelinta.

Digiä lasten kanssa ja lapsille

Digitaalinen tila on seurakunnan tärkeä toimintaympäristö, mutta millainen tila se on?
Kuvaaja ja kamera etualalla. Taustalla panelikeskustelu.

Striimataan!

Miten striimaan oman tapahtumani? Millaisia välineitä tarvitaan kännykkästriimauksessa tai laadukkaassa monikameratekniikassa?
Nainen käyttää tablettia

Viisaasti verkossa

Millaisia mahdollisuuksia ja uhkia verkkoympäristöön liittyy? Miten verkossa toimitaan viisaasti?