Lapset leikkivät luonnossa

Luonnon materiaalit liikuttavat ja leikittävät

Metsänvartija, keijun kotikolo ja ihmetyskiikarit avaimina luonnossa liikkumiseen ja leikkimiseen! Koulutus ohjaa innostavien leikkien ja luonnon omien materiaalien avulla siihen, miten luonnossa voi liikkua, taiteilla ja tutkia.
pienet lapset kiipeilevät urkupenkillä

Vaippapöksyt saavat tulla

Millaista pedagogiikkaa tarvitaan, kun toimitaan pienimpien kerholaisten kanssa? Koulutuksessa käsitellään alle 3-vuotiaiden kasvun, kehityksen ja varhaispedagogiikan keskeisiä kysymyksiä ja tutustutaan alle 3-vuotiaiden ryhmätoiminnan periaatteisiin lapsen tarpeet huomioiden.
nuoret soittavat musiikkia rannalla

Ukulelella nuorten kanssa

Ukulelen soittaminen on helppoa, se innostaa ja luo yhteyttä!  Koulutuksessa opetellaan säestämään ukulelella muutamia nuorten veisuja ja virsiä n. 4–6 käytetyimmällä sointuotteella.

Hyppää hippaa – liikuntaleikkejä harrastuskerhoihin

16.2.2022 & 22.3.2022 - 23.3.2022
Helsinki
Liikunnan ja leikin iloa! Koulutuksessa opit aktivoimaan lapsia ja nuoria monipuolisiin tapoihin toimia yhdessä ja nauttimaan liikkumisesta. Saat myös vinkit siihen, miten voit ohjata leikkiin ja liikuntaan aktivoivia harrastuskerhoja 6-13 -vuotiaille. 16.2. Teams-kokousalusta 22.-23.3. AC Myllypuro, Helsinki

Rohkeasti polulla 9-11 -vuotiaiden kanssa

26.4.2022 - 27.4.2022 & 17.11.2022
Helsinki
Lähde perehtymään Polku-toimintamalliin ja erityisesti 9-11 -vuotiaiden Rohkeus-ikävaiheeseen. Miltä kouluikäisten polku voisi sinun seurakunnassasi näyttää?

Somepolulla 12-14 -vuotiaiden kanssa

10.5.2022 - 11.5.2022 & 2.11.2022
Helsinki
Miten voin käyttää some- ja verkkoympäristöjä 12-14 -vuotiaiden kanssa? Miten digitaalisuus voisi liittyä Polkuun? Tule pohtimaan ja kokeilemaan, mitä kaikkea somepolulta voit löytää omaan työhösi!
nuoret katselevat jotain puhelimen näytöltä

Somepolulla 12-14 vuotiaiden kanssa

kouluikäiset juttelevat ja katsovat jotain puhelimen näytöltä

Kouluikäiset 2020-luvulla

Mihin suuntaan kouluikäisten toimintaa ja heitä palvelevaa perhetoimintaa tulisi kehittää?  Koulutuksessa rakennetaan kouluikäisten toiminnan ydintä: Miten seurakunta on luontevasti osa kouluikäisten ja heidän perheidensä elämää 2020-luvulla?
Kaksi lasta tietokoneella onnellisina

Verkossa kouluikäisten ja nuorten kanssa

Koulutuksessa muodostetaan monipuolinen kuva digitaalisesta nuorisotyöstä eli verkossa  tapahtuvasta työstä sekä sen työympäristöistä eli eri alustoista ja menetelmistä.
Jalkapallo ja lapsen jalat.

Liikuntakerhon starttikoulutus

Matalan kynnyksen starttikoulutus on suunnattu ohjaajille, jotka vetävät harrastuskerhoja 6 – 13-vuotiaille lapsille ja nuorille. Koulutus perehdyttää lasten ja nuorten liikunnan ja ikäkausiohjaamisen perusteisiin.