Lattiakuvien peruskoulutus

6.9.2022 - 7.9.2022 & 10.11.2022 - 11.11.2022
Lapua
Tule löytämään Lattiakuvien monipuoliset mahdollisuudet ja oma tapasi käyttää Lattiakuvia kerronnassa. Lattiakuvien pedagogiikka tukee osallisuutta, kokonaisvaltaisuutta ja dialogisuutta kaikkien ikäryhmien kanssa.
kouluikäinen kuiskaa toisen lapsen korvaan

Salatut elämäntaidot -toimintamalli kouluyhteistyöhön

Salatut elämäntaidot -malli tarjoaa uuden, selkeän toimintatavan kouluyhteistyöhön. Mallin avulla kutsut alueen toimijat monitoimijaiseen yhteistyöhön tukemaan lasten ja nuorten hyvinvointia ja vahvistamaan heidän tunne- ja ryhmätyöskentelytaitojaan.

Katsomuskasvatuksen ajankohtaispäivä

25.3.2022
Verkkokoulutus
Katsomuskasvatuksessa tarvitaan yhteistä puhetta ja ideoita. Ajankohtaispäivässä tutustutaan katsomuskasvatuksen pedagogisiin malleihin ja katsomuskasvatusyhteistyön hyviin käytäntöihin. Koulutus sopii sekä seurakuntien että yhteiskunnan varhaiskasvatuksen toimijoille.
Aikuiset katsovat lapsia leikkimässä

Katsomuskasvatuksen yhteistyö

Seurakunta voi olla yhteistyön kautta rikastuttamassa katsomuskasvatusta. Yhteinen koulutus avaa mahdollisuuden rakentaa dialogia, toimivaa yhteistyötä ja katsomuskasvatuksen pedagogiikkaa yhdessä kunnan varhaiskasvatuksen kanssa.

Oman elämäsi jedi – itsenäistyjän kurssin ohjaajakoulutus

11.5.2022 - 12.5.2022
Helsinki
Auta omilleen muuttavaa nuorta kasvamaan itsenäiseksi ja rohkeaksi - ottamaan vastaan aikuisuuden vapaudet ja vastuut. Ohjaajakoulutuksen myötä voit ohjata itsenäistymisikäisten (17-25 v.) nuorten ryhmiä ja kutsua verkostoa yhteistyöhön.

Etelä-Suomen alueelliset kasvatuksen kehittämispäivät

16.3.2022 - 17.3.2022
Tyrväntö
Kehittämispäivät tarjoavat työntekijälle mahdollisuuden vertaisoppimiseen, jakamiseen ja oman ammatti-identiteetin vahvistamiseen. Päivien sisällöt nousevat ajankohtaisista teemoista ja alueen tarpeista. Kehittämispäivien paikka on muuttunut Tampereen Holiday Clubin remontin takia. Päivät järjestetään Petäys Resortissa, Tyrvännössä. Päivien ohjelma: PDF

Katsomuskasvatuksen yhteistyö – dialoginen työote

10.2.2022 - 11.2.2022 & 16.5.2022 - 17.5.2022
Mitkä asiat ovat olennaisia katsomuskasvatuksen yhteistyön kehittämisessä? Miten edistää sitä palvelemaan lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja oikeutta katsomukseen?  Tämän koulutuksen punaisena lankana kulkee dialoginen työote, jolle katsomuskasvatuksen yhteistyö perustuu.   1. jakso Seurakuntaopiston Järvenpään kampuksella, 2. jakso verkossa.

Salatut elämäntaidot -toimintamalli kouluyhteistyöhön

8.2.2022 - 9.2.2022
Espoo

Koulupakki – Kouluyhteistyön kehittäminen

21.9.2021 - 23.9.2021 & 22.3.2022 - 23.3.2022
Helsinki
Entistä parempaa kouluyhteistyötä? Kyllä, kiitos! Koulupakki-koulutuksessa kehität seurakuntasi alueellista yhteistyötä koulujen kanssa. Pääset teroittamaan koulupakkisi työkalut yhdessä toisten kanssa koulujenne tarpeiden pohjalta.