Musiikkipoluilla

24.8.2022 - 25.8.2022
Raudaskylä
Miltä Polku-kokonaisuunnitelma näyttää musiikin silmälasien läpi 0-8-vuotiaiden kanssa? Laulua, liikettä, soittamista ja leikkiä lasten ja perheiden osallisuus huomioiden. Reseptejä kokonaisvaltaiseen ja lapsilähtöiseen musiikkikasvatukseen ajankohtaisin musiikkimaustein!
Aikuinen ja lapsi musisoimassa

Uusi Lasten virsi

Miltä kuulostaa joulukuussa ilmestyvä Lasten virsi -22?  Lasten virsi -koulutus on vuorovaikutusta, musiikkia, liikettä ja leikkiä. Koulutuksessa opitaan tuntemaan Lasten virsikirjan lauluja varhaisiän musiikkikasvatuksen pedagogisia menetelmiä hyödyntäen. Innostutaan lauluista yhdessä!

Uusi Lasten virsi tulee!

9.11.2022 - 10.11.2022
Miltä kuulostaa Lasten virsi 2022? Innostu lauluista uusin tavoin ja tule oppimaan Lasten virsikirjan lauluja erityisesti varhaisiän musiikkikasvatuksen pedagogisia menetelmiä hyödyntäen.
lapset soittimien kanssa

Kirkkomuskari 3

Kirkkomuskari 3 ihastuttaa!  Laulut, lorut, leikit ja toteutusideat rikastuttavat varhaiskasvatuksen toimintaa, lapsikuoroja ja jumalanpalveluselämää. Ne ilahduttavat niin työntekijöitä kuin lapsia ja vanhempiakin ja kutsuvat hyppäämään mukaan kirkkomuskarin innostavaan maailmaan!
nuoret soittavat musiikkia rannalla

Ukulelella nuorten kanssa

Ukulelen soittaminen on helppoa, se innostaa ja luo yhteyttä!  Koulutuksessa opetellaan säestämään ukulelella muutamia nuorten veisuja ja virsiä n. 4–6 käytetyimmällä sointuotteella.
iloinen perhe kirkossa

Jumalanpalvelus lasten, nuorten ja perheiden kanssa

Osallistavaa jumalanpalveluselämää suunnitellaan yhdessä lasten, nuorten ja perheiden kanssa. Messu on kaikenikäisten yhteinen juhla. Miten elävä ja vuorovaikutteinen jumalanpalvelus toteutuu kirkossa ja digitaalisissa ympäristöissä? Miten musiikki, kertomukset, draama, kuvataide ja kädentaidot ovat osa jumalanpalvelusta? Koulutus sopii koko työyhteisölle, myös yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

Tarinat työvälineenä – minä kertojana

9.11.2022 - 11.11.2022
Pieksämäki
Tule vahvistamaan osaamistasi tarinankertojana! Koulutus on tarkoitettu juuri sinulle, joka käytät kerrontaa työssäsi. Syvennyt tarinoiden maailmaan ja vahvistat ilmeiden, eleiden ja äänenkäytön osuutta omissa tarinoissasi.

Kirkkomuskarin kyytiin!

12.9.2022 - 13.9.2022
Kirkkomuskaritoiminnan suosio kasvaa jatkuvasti. Hyppää mukaan iloiseen muskarimaailmaan!  Tutustutaan yhdessä kirkkomuskarimateriaaliin laulaen, soittaen, lorutellen, piirtäen, liikkuen ja leikkien.

Musiikkipolulla

12.10.2022 - 14.10.2022
Musiikkipolulla-koulutus avaa Polku-kokonaissuunnitelman musiikin keinoin. Tutustumme musiikkikasvatuksen näkökulmasta eri ikävaiheiden (0-22-vuotiaat) työskentelytapoihin ryhmätoiminnassa ja jumalanpalveluselämässä yhdessä musisoiden. Koulutus on siirretty lokakuulle pandemiatilanteen vuoksi.
eri ikäisiä lapsia soittimien kanssa

Lasten musiikkipoluilla

Miltä Polku näyttää musiikin silmälasien läpi 0–8 tai 0–11-vuotiaiden kanssa? Laulua, liikettä, soittamista ja leikkiä lasten ja perheiden osallisuus huomioiden. Reseptejä kokonaisvaltaiseen ja lapsilähtöiseen musiikkikasvatukseen ajankohtaisin musiikkimaustein!