Palloja ja frisbie-kiekkoja nurmikolla.

Liikuntainnostaja

Haluaisitko lisää liikuntaa seurakunnan nuorisotoimintaan? Liikuntainnostajakoulutuksen tavoite on kouluttaa seurakuntiin nuoria Liikuntainnostajia vertaisohjaajiksi organisoimaan erilaista liikunnallista toimintaa. Liikuntainnostajat ovat isosikäisiä nuoria, jotka toimivat vertaisohjaajina seurakuntien erilaisissa höntsäliikuntaryhmissä. Höntsäliikunta on kaikille avointa, osaamisesta riippumatonta ja iloa tuottavaa liikuntaa. Liikuntainnostajakoulutuksen tueksi ja toimintamallin laajentamiseksi tarjolla on myös hieman tiivistetympi Liikuntainnostaja -ohjaajakoulutus, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi osaksi isoskoulutusta. [...]
Aikuinen ja lapsi musisoimassa

Uusi Lasten virsi

Miltä kuulostaa joulukuussa ilmestyvä Lasten virsi -22?  Lasten virsi -koulutus on vuorovaikutusta, musiikkia, liikettä ja leikkiä. Koulutuksessa opitaan tuntemaan Lasten virsikirjan lauluja varhaisiän musiikkikasvatuksen pedagogisia menetelmiä hyödyntäen. Innostutaan lauluista yhdessä!

Uusi Lasten virsi tulee!

9.11.2022 - 10.11.2022
Miltä kuulostaa Lasten virsi 2022? Innostu lauluista uusin tavoin ja tule oppimaan Lasten virsikirjan lauluja erityisesti varhaisiän musiikkikasvatuksen pedagogisia menetelmiä hyödyntäen.
lapset soittimien kanssa

Kirkkomuskari 3

Kirkkomuskari 3 ihastuttaa!  Laulut, lorut, leikit ja toteutusideat rikastuttavat varhaiskasvatuksen toimintaa, lapsikuoroja ja jumalanpalveluselämää. Ne ilahduttavat niin työntekijöitä kuin lapsia ja vanhempiakin ja kutsuvat hyppäämään mukaan kirkkomuskarin innostavaan maailmaan!
nuoret soittavat musiikkia rannalla

Ukulelella nuorten kanssa

Ukulelen soittaminen on helppoa, se innostaa ja luo yhteyttä!  Koulutuksessa opetellaan säestämään ukulelella muutamia nuorten veisuja ja virsiä n. 4–6 käytetyimmällä sointuotteella.
iloinen perhe kirkossa

Jumalanpalvelus lasten, nuorten ja perheiden kanssa

Osallistavaa jumalanpalveluselämää suunnitellaan yhdessä lasten, nuorten ja perheiden kanssa. Messu on kaikenikäisten yhteinen juhla. Miten elävä ja vuorovaikutteinen jumalanpalvelus toteutuu kirkossa ja digitaalisissa ympäristöissä? Miten musiikki, kertomukset, draama, kuvataide ja kädentaidot ovat osa jumalanpalvelusta? Koulutus sopii koko työyhteisölle, myös yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

Tarinat työvälineenä – minä kertojana

9.11.2022 - 11.11.2022
Pieksämäki
Tule vahvistamaan osaamistasi tarinankertojana! Koulutus on tarkoitettu juuri sinulle, joka käytät kerrontaa työssäsi. Syvennyt tarinoiden maailmaan ja vahvistat ilmeiden, eleiden ja äänenkäytön osuutta omissa tarinoissasi.

Hyppää hippaa – liikuntaleikkejä harrastuskerhoihin

16.2.2022 & 22.3.2022 - 23.3.2022
Helsinki
Liikunnan ja leikin iloa! Koulutuksessa opit aktivoimaan lapsia ja nuoria monipuolisiin tapoihin toimia yhdessä ja nauttimaan liikkumisesta. Saat myös vinkit siihen, miten voit ohjata leikkiin ja liikuntaan aktivoivia harrastuskerhoja 6-13 -vuotiaille. 16.2. Teams-kokousalusta 22.-23.3. AC Myllypuro, Helsinki

Kirkkomuskarin kyytiin!

12.9.2022 - 13.9.2022
Kirkkomuskaritoiminnan suosio kasvaa jatkuvasti. Hyppää mukaan iloiseen muskarimaailmaan!  Tutustutaan yhdessä kirkkomuskarimateriaaliin laulaen, soittaen, lorutellen, piirtäen, liikkuen ja leikkien.

Lapset ja perheet jumalanpalvelusyhteisössä

29.3.2022 - 31.3.2022
Lapua
Millaista on jumalanpalveluselämä, jossa aidosti toteutuu eri ikäisten yhteisöllisyys? Osallisuus, musiikki ja pedagogisten mahdollisuuksien hyödyntäminen lisäävät jumalanpalveluselämän merkityksellisyyttä lasten ja perheiden näkökulmasta.