Lapset leikkivät luonnossa

Luonnon materiaalit liikuttavat ja leikittävät

Metsänvartija, keijun kotikolo ja ihmetyskiikarit avaimina luonnossa liikkumiseen ja leikkimiseen! Koulutus ohjaa innostavien leikkien ja luonnon omien materiaalien avulla siihen, miten luonnossa voi liikkua, taiteilla ja tutkia.

Uusi Lasten virsi tulee!

9.11.2022 - 10.11.2022
Miltä kuulostaa Lasten virsi 2022? Innostu lauluista uusin tavoin ja tule oppimaan Lasten virsikirjan lauluja erityisesti varhaisiän musiikkikasvatuksen pedagogisia menetelmiä hyödyntäen.
Valo heijastaa avoimelle kädelle sateenkaaren

Sukupuolisensitiivinen työote ja moninaisuuden kohtaaminen seurakunnassa

Mitä on sukupuolisensitiivinen työote seurakunnassa? Koulutuksessa työyhteisö saa apua siihen, miten sukupuolen ja seksuaalisuuden kohtaaminen on luontevaa ja miten on hyvä toimia esimerkiksi leireillä, jotta toiminta olisi turvallisempaa kaikille.
aikuinen ja lapsi katsovat kynttilää

Lapsen ja perheen spiritualiteetti

Miten lapsi tutkii maailmaa ja Jumalaa? Jokaisessa perheessä spirituaaliset kysymykset näyttäytyvät eri tavoin. Oman spiritualiteetin tunteminen vahvistaa vanhemman kykyä tukea lapsen hengellistä identiteettiä ja tutkia katsomusten moninaisuutta yhdessä lapsen kanssa.

Lapsiasiahenkilöiden koulutuspäivä

8.10.2022
Vantaa
Seurakuntien lapsiasiahenkilöt koolla! Koulutuspäivä tarjoaa ajankohtaista asiaa, alustuksia ja verkoston käytännön kokemuksia lasten, nuorten ja perheiden osallisuuden vahvistamiseksi sekä lapsivaikutusten arvioinnin kehittämiseksi.   Koulutuksen ohjelma: PDF Päivä alkaa 9.00 ja päättyy klo 16.30 alkavaan messuun. Ilmoittautumista on jatkettu 23.9.2022 asti. Otattehan huomioon peruutusehdot ilmoittautuessanne.