perhe kirkon ovella

Polku. Vauvasta aikuiseksi seurakunnan yhteydessä

Polku on seurakunnan kokonaisuuden tarkastelun ja kehittämisen väline. Se kutsuu uudenlaiseen vastuunjakoon ja osallisuuteen. Koulutuksessa otetaan haltuun Polku-toimintamalli lapsen, nuoren ja perheen kristillisen identiteetin vahvistajana.

Polulla nuorten ja nuorten aikuisten kanssa

2.11.2022 - 4.11.2022
Miten aikuistuva nuori kokee polun kristittynä? Tässä koulutuksessa rakennamme omaan seurakuntaan soveltuvaa Polku-mallia. Luomme edellytyksiä sille, että 15-22 -vuotiaat nuoret ja nuoret aikuiset voivat luontevasti liittyä Polun rakentajaksi seurakunnassa.

Musiikkipolulla

12.10.2022 - 14.10.2022
Musiikkipolulla-koulutus avaa Polku-kokonaissuunnitelman musiikin keinoin. Tutustumme musiikkikasvatuksen näkökulmasta eri ikävaiheiden (0-22-vuotiaat) työskentelytapoihin ryhmätoiminnassa ja jumalanpalveluselämässä yhdessä musisoiden. Koulutus on siirretty lokakuulle pandemiatilanteen vuoksi.

Polun työvälineet johtamisessa ja fasilitoinnissa

17.10.2022 - 18.10.2022 & 24.11.2022 - 25.11.2022
Miten luomme edellytykset aktiiviselle toimijuudelle ja seurakuntayhteydelle? Kuinka organisoimme Polkuun perustuvaa kehittämistyötä yhteisössämme? Ota haltuun johtamisen ja fasilitoinnin Polku-työvälineet ja innosta niiden avulla seurakuntasi mukaan!

Somepolulla 12-14 -vuotiaiden kanssa

10.5.2022 - 11.5.2022 & 2.11.2022
Helsinki
Miten voin käyttää some- ja verkkoympäristöjä 12-14 -vuotiaiden kanssa? Miten digitaalisuus voisi liittyä Polkuun? Tule pohtimaan ja kokeilemaan, mitä kaikkea somepolulta voit löytää omaan työhösi!
nuoret kävelevät rannalla

Polulla nuorten ja nuorten aikuisten kanssa

Miten aikuistuva nuori kokee polun kristittynä? Tässä koulutuksessa rakennamme omaan seurakuntaan soveltuvaa Polku-mallia. Luomme edellytyksiä sille, että 15–22 -vuotiaat nuoret ja nuoret aikuiset voivat luontevasti liittyä Polun rakentajaksi seurakunnassa.
eri ikäisiä lapsia soittimien kanssa

Lasten musiikkipoluilla

Miltä Polku näyttää musiikin silmälasien läpi 0–8 tai 0–11-vuotiaiden kanssa? Laulua, liikettä, soittamista ja leikkiä lasten ja perheiden osallisuus huomioiden. Reseptejä kokonaisvaltaiseen ja lapsilähtöiseen musiikkikasvatukseen ajankohtaisin musiikkimaustein!

Lapset ja perheet seurakuntaa rakentamassa

3.10.2022 - 5.10.2022
Millainen on seurakunta, jota lapset ja perheet rakentavat yhdessä? Mikä auttaa vahvistamaan yhteisöllisyyttä ja tukemaan vanhemmuutta? Polku kutsuu uudenlaiseen vastuunjakoon ja osallisuuteen. Koulutuksessa keskitytään Polun ikävaiheisiin 0-11 v.