PIKI-jatkokoulutus

26.11.2022
Verkkokoulutus
PIKI-jatkokoulutus syventää kiusaamisen ehkäisemisen ja puuttumisen teemoja varhaiskasvatuksessa. Sen lisäksi koulutuksessa perehdytään ryhmäsensitiivisyyden merkitykseen, vuorovaikutuksen ylläpitoon lapsen kanssa sekä lapsen läsnäolo- ja rauhoittumistaitoihin. Keskeinen teema on myös yhteistyö lasten huoltajien kanssa.

PIKI-peruskoulutus

19.11.2022
Verkkokoulutus
Pienten lasten kiusaamisessa on aina kyse ryhmäilmiöstä. Koulutuksessa pohditaan, miten kasvattaja voi tunnistaa kiusaamisen ja ehkäistä sitä ennalta. PIKI-toimintamalli vahvistaa lapsen tarvitsemia itsesäätely-, tunne- ja vuorovaikutustaitoja.

PIKI-jatkokoulutus

8.10.2022

PIKI-peruskoulutus

10.9.2022
lapsi laskee liukumäkeä toista lasta kohti

PIKI -peruskoulutus

Pienten lasten kiusaamisessa on aina kyse ryhmäilmiöstä. Koulutuksessa pohditaan, miten kasvattaja voi tunnistaa kiusaamisen ja ehkäistä sitä ennalta. PIKI-toimintamalli vahvistaa lapsen tarvitsemia itsesäätely-, tunne- ja vuorovaikutustaitoja.
Valo heijastaa avoimelle kädelle sateenkaaren

Sukupuolisensitiivinen työote ja moninaisuuden kohtaaminen seurakunnassa

Mitä on sukupuolisensitiivinen työote seurakunnassa? Koulutuksessa työyhteisö saa apua siihen, miten sukupuolen ja seksuaalisuuden kohtaaminen on luontevaa ja miten on hyvä toimia esimerkiksi leireillä, jotta toiminta olisi turvallisempaa kaikille.
nuori juttelee aikuisen kanssa

Saappaan ohjaajakoulutus

Perehdy yhdessä kollegoiden kanssa Saappaan toimintaperiaatteisiin, toiminnan käynnistämiseen ja järjestämiseen. Koulutuksen jälkeen osallistuja voi käynnistää omalla alueellaan  Katu- ja/tai FestariSaappaan ryhmän.
Nuoret juoksevat laiturilla iloisesti

Ulkopuolisuuden ehkäisyn teemapäivä

Miten omaa työtä voisi kehittää ulkopuolisuuden ehkäisemisen näkökulmasta? Kuinka olla entistä paremmin lasten, nuorten ja perheiden tukena tilanteessa, jossa eriarvoisuus yhteiskunnassa näyttää kasvavan?
lapsi laskee liukumäkeä toista lasta kohti

PIKI 2

Koulutus syventää kiusaamisen ehkäisemisen ja puuttumisen teemoja varhaiskasvatuksessa ja sen lisäksi koulutuksessa perehdytään lapsen läsnäolo- ja rauhoittumistaitoihin, ryhmäsensitiivisyyden merkitykseen sekä vuorovaikutuksen ylläpitoon lapsen kanssa. Uutena asiana on esillä kasvattajan itsesäätely suhteessa lapseen.
nuori katsoo puhelimen näyttöä

NettiSaappaan ohjaajakoulutus

Kouluttaudu NettiSaappaan vastaavaksi ohjaajaksi! Tilaa työyhteisöllesi koulutus, jonka avulla NettiSaapas-toiminnan käynnistäminen omassa seurakunnassanne sujuu luontevasti.