Palloja ja frisbie-kiekkoja nurmikolla.

Liikuntainnostaja

Haluaisitko lisää liikuntaa seurakunnan nuorisotoimintaan? Liikuntainnostajakoulutuksen tavoite on kouluttaa seurakuntiin nuoria Liikuntainnostajia vertaisohjaajiksi organisoimaan erilaista liikunnallista toimintaa. Liikuntainnostajat ovat isosikäisiä nuoria, jotka toimivat vertaisohjaajina seurakuntien erilaisissa höntsäliikuntaryhmissä. Höntsäliikunta on kaikille avointa, osaamisesta riippumatonta ja iloa tuottavaa liikuntaa. Liikuntainnostajakoulutuksen tueksi ja toimintamallin laajentamiseksi tarjolla on myös hieman tiivistetympi Liikuntainnostaja -ohjaajakoulutus, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi osaksi isoskoulutusta. [...]
lapsi laskee liukumäkeä toista lasta kohti

PIKI -peruskoulutus

Pienten lasten kiusaamisessa on aina kyse ryhmäilmiöstä. Koulutuksessa pohditaan, miten kasvattaja voi tunnistaa kiusaamisen ja ehkäistä sitä ennalta. PIKI-toimintamalli vahvistaa lapsen tarvitsemia itsesäätely-, tunne- ja vuorovaikutustaitoja.
Valo heijastaa avoimelle kädelle sateenkaaren

Sukupuolisensitiivinen työote ja moninaisuuden kohtaaminen seurakunnassa

Mitä on sukupuolisensitiivinen työote seurakunnassa? Koulutuksessa työyhteisö saa apua siihen, miten sukupuolen ja seksuaalisuuden kohtaaminen on luontevaa ja miten on hyvä toimia esimerkiksi leireillä, jotta toiminta olisi turvallisempaa kaikille.
nuori juttelee aikuisen kanssa

Saappaan ohjaajakoulutus

Perehdy yhdessä kollegoiden kanssa Saappaan toimintaperiaatteisiin, toiminnan käynnistämiseen ja järjestämiseen. Koulutuksen jälkeen osallistuja voi käynnistää omalla alueellaan  Katu- ja/tai FestariSaappaan ryhmän.
Nuoret juoksevat laiturilla iloisesti

Ulkopuolisuuden ehkäisyn teemapäivä

Miten omaa työtä voisi kehittää ulkopuolisuuden ehkäisemisen näkökulmasta? Kuinka olla entistä paremmin lasten, nuorten ja perheiden tukena tilanteessa, jossa eriarvoisuus yhteiskunnassa näyttää kasvavan?

Oman elämäsi jedi – itsenäistyjän kurssin ohjaajakoulutus

11.5.2022 - 12.5.2022
Helsinki
Auta omilleen muuttavaa nuorta kasvamaan itsenäiseksi ja rohkeaksi - ottamaan vastaan aikuisuuden vapaudet ja vastuut. Ohjaajakoulutuksen myötä voit ohjata itsenäistymisikäisten (17-25 v.) nuorten ryhmiä ja kutsua verkostoa yhteistyöhön.

Nuorten mielen hyvinvoinnin tukeminen rippikoulussa

5.9.2022 - 7.9.2022
Vahvista omaa osaamistasi nuorten mielen hyvinvoinnissa ja mielenterveyden haasteissa: Miten tukea nuorta rippikoulussa, miten kohdata kriisitilanteita?
lapsi laskee liukumäkeä toista lasta kohti

PIKI 2

Koulutus syventää kiusaamisen ehkäisemisen ja puuttumisen teemoja varhaiskasvatuksessa ja sen lisäksi koulutuksessa perehdytään lapsen läsnäolo- ja rauhoittumistaitoihin, ryhmäsensitiivisyyden merkitykseen sekä vuorovaikutuksen ylläpitoon lapsen kanssa. Uutena asiana on esillä kasvattajan itsesäätely suhteessa lapseen.

Etelä-Suomen alueelliset kasvatuksen kehittämispäivät

16.3.2022 - 17.3.2022
Tyrväntö
Kehittämispäivät tarjoavat työntekijälle mahdollisuuden vertaisoppimiseen, jakamiseen ja oman ammatti-identiteetin vahvistamiseen. Päivien sisällöt nousevat ajankohtaisista teemoista ja alueen tarpeista. Kehittämispäivien paikka on muuttunut Tampereen Holiday Clubin remontin takia. Päivät järjestetään Petäys Resortissa, Tyrvännössä. Päivien ohjelma: PDF
nuori katsoo puhelimen näyttöä

NettiSaappaan ohjaajakoulutus

Kouluttaudu NettiSaappaan vastaavaksi ohjaajaksi! Tilaa työyhteisöllesi koulutus, jonka avulla NettiSaapas-toiminnan käynnistäminen omassa seurakunnassanne sujuu luontevasti.