iloisia nuoria piirissä

Erätauko-ohjaajakoulutus

24.3.2022 & 10.5.2022
Seinäjoki | Soukkajoen toimintakeskus

Erätauko on uusi tapa käynnistää ja käydä rakentavaa keskustelua myös silloin, kun osallistujien näkökulmat ovat lähtökohdiltaan erilaisia. Ohjaajakoulutuksessa perehdyt Erätauko-toimintamalliin ja keskustelun vetämisessä käytettäviin työtapoihin.

Osaamistavoitteet

Osallistuja suunnitella Erätauon työkaluja hyödyntävän keskustelun ohjata rakentavia ryhmäkeskusteluja hyödyntää menetelmää seurakuntien kasvatustyössä

Laajuus

0,5 op

Ilmoittautuminen

ILMOITTAUDU 28.2.2022 mennessä

Kustannukset

250€. Osallistumismaksuun sisältyy koulutuspäivien osalta ruokailut (aamupala, lounas ja päiväkahvi) sekä tarvittaessa kuljetus Seinäjoen rautatieasemalta koulutuspaikkaan ja takaisin.

Osallistuja vastaa itse mahdollisesti tarvitsemansa majoituksen varaamisesta ja kustannuksista.

Mahdollinen majoitusvaihtoehto sopimushinnoilla:
Hotelli-Ravintola Alman Uudesta Tornista huoneet 23.-24.3.2022 ja 9.-10.5.2022 välisiksi öiksi yhdelle hengelle 95 € ja kahdelle hengelle kahden hengen huone 115 € sisältäen aamiaiset. Varaukset alma@hotelalma.fi tai puhelimitse 06 4215200. Varatessa mainitse Lasten ja nuorten keskus, niin saat nämä hinnat. Verkkokaupassa sopimushintaisen huoneen varaamiseen tarvitset koodin LNK2022.

Hotelli-Ravintola Alma
Ruukintie 4–6, Seinäjoki
puh. 06 4215200
www.hotelalma.fi

Tiedustelut

Jaakko Niiles, jaakko.niiles(at)lastenjanuortenkeskus.fi, 0400 105072

Yhteistyökumppanit

Seinäjoen seurakunta, Lapuan hiippakunta, Agricola-opintokeskus

Lisätietoja

Erätauko-keskustelussa lisätään luottamusta, vahvistetaan osallisuutta ja kuunnellaan myös hiljaisia ääniä. Erätauko on dialogista keskustelua, jonka päätteeksi ei tarvitse olla samaa mieltä tai tehdä päätöksiä. Ohjaajakoulutuksen sisältöjä ovat esimerkiksi rakentavien Erätauko-ryhmäkeskustelujen ohjaaminen, keskusteluihin valmistautuminen ja niiden suunnitteleminen sekä keskustelujen mahdollisuudet seurakunnan kasvatuksessa, esim. rippikoulussa.

Koulutus muodostuu kahdesta lähipäivästä ja niiden välillä tehtävästä Erätauko-keskusteluharjoituksesta.