lapset leikkivät

Godly Play ohjaajakoulutus

6.10.2022 - 7.10.2022
Järvenpää | Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus

Godly Play tarjoaa toimintatavan, jossa kristinuskoon ja Raamattuun tutustutaan kertomusten, tutkimisen, ihmettelyn ja toiminnan kautta. Kristillinen traditio tulee osaksi omaa elämänkokemusta. Godly Play sopii lapsille, nuorille, rippikouluun ja aikuisille.

Osallistuja tuntee keskeiset Godly Play -työskentelyt ja niihin liittyvät kertomukset osaa käyttää Godly Playn kokonaisuutta eri ikäisistä koostuvien ryhmien kanssa tuntee Godly Playn taustalla olevat pedagogiset ja teologiset perusperiaatteet.

3 op

ILMOITTAUDU 5.9.2022 mennessä.

Osallistumismaksu 380 €.

Täysihoito 166 € / 2 hh tai 206 € / 1 hh. Hinnat eriteltyinä yhden jakson osalta:
ateriat: 22 €
majoitus (sis. aamu- ja iltapalan) 81 € / 1 hh tai 61 € / 2 hh

Anita Ahtiainen, anita.ahtiainen(at)lastenjanuortenkeskus.fi
Satu Reinikainen, satu.reinikainen(at)seurakuntaopisto.fi

Järjestäjä Seurakuntaopisto. Yhteistyökumppani Lasten ja nuorten keskus.

Koulutus sisältää Godly Playn teoriaa, työskentelyihin osallistumista ja ohjaajana toimimisen harjoittelua. Lisäksi tutustutaan Godly Play -materiaaleihin ja kukin osallistuja valmistaa itselleen vähintään yhden työskentelyn materiaalin. Koulutukseen kuuluu oppimistehtävä omassa työympäristössä. Koulutus tuottaa virallisen, kansainvälisen pätevyyden Godly Play -ohjaajana toimimiseen.
4 lähiopiskelupäivää, oppimistehtäviä, kirjallisuutta