Lapsi leikkimässä palikoilla

Godly Play -ohjaajakoulutus

28.1.2021 - 29.1.2021 & 23.3.2021 - 24.3.2021
Lapua | Seurakuntaopisto, Lapuan kampus

Godly Play tarjoaa toimintatavan, jossa kristinuskoon ja Raamattuun tutustutaan kertomusten, tutkimisen, ihmettelyn ja toiminnan kautta. Kristillinen traditio tulee osaksi omaa elämänkokemusta. Godly Play sopii lapsille, nuorille, rippikouluun ja aikuisille.

3 op

ILMOITTAUDU 21.12.2020 mennessä.

Osallistumismaksu 380€.
Yhden koulutusjakson täysihoito:
Täysihoito 2 hengen huoneessa 85€.
Täysihoito 1 hengen huoneessa 105€.
Yhden koulutusjakson hinnat eriteltyinä:
Ateriat 40€, majoitus 45€/yö/2 hengen huoneessa sis. aamu- ja iltapalan, 1 hengen huoneessa lisämaksu 20€/yö

Anita Ahtiainen, anita.ahtiainen@lastenjanuortenkeskus.fi
Satu Reinikainen, satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi

Järjestäjänä Seurakuntaopisto. Yhteistyökumppanina Lasten ja nuorten keskus.

Koulutus sisältää Godly Playn teoriaa, työskentelyihin osallistumista ja ohjaajana toimimisen harjoittelua. Lisäksi tutustutaan Godly Play -materiaaleihin ja kukin osallistuja valmistaa itselleen vähintään yhden työskentelyn materiaalin. Koulutukseen kuuluu oppimistehtävä omassa työympäristössä. Koulutus tuottaa virallisen, kansainvälisen pätevyyden Godly Play -ohjaajana toimimiseen.
4 lähiopiskelupäivää, oppimistehtävä, kirjallisuutta.