Lapsi laskee kätensä aikuisen kädelle

Katsomuskasvatuksen yhteistyö – dialoginen työote

10.5.2021 - 11.5.2021 & 28.10.2021 - 29.10.2021
Järvenpää | Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus

Millaiseksi katsomuskasvatuksen yhteistyö on muotoutunut? Miten kehittää sitä edelleen palvelemaan lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja oikeutta katsomukseen? Tämän koulutuksen punaisena lankana kulkee dialoginen työote, jolle katsomuskasvatuksen yhteistyö perustuu.

Koulutuksen ensimmäinen jakso järjestetään toukokuussa lähiopetuksena Seurakuntaopiston Järvenpään kampuksella. Toinen jakso toteutetaan verkossa lokakuussa.

Osallistuja tuntee yhteiskunnan varhaiskasvatuksen toimintaympäristön ja hahmottaa oman tehtävänsä siinä. osaa soveltaa dialogista työotetta yhteistyössä yhteiskunnan varhaiskasvatuksen kanssa. osaa luoda uusia toimintamalleja katsomuskasvatuksen toteuttamiseen yhdessä yhteiskunnan varhaiskasvatuksen kanssa.

5 op

ILMOITTAUDU 10.4.2021 mennessä.

Osallistumismaksu 380€.
Yhden koulutusjakson täysihoito:
Täysihoito 2 hengen huoneessa 83€.
Täysihoito 1 hengen huoneessa 103€.
Yhden koulutusjakson hinnat eriteltyinä: ateriat: 22 €/, majoitus (sis. aamu- ja iltapalan): 61 €/2 hengen huoneessa tai 81 €/1 hengen huoneessa.

Hanna Pulkkinen, hanna.pulkkinen@seurakuntaopisto.fi, 0447124985.
Tiina Haapsalo, tiina.haapsalo@lastenjanuortenkeskus.fi, 040 508 4554

Järjestäjä Seurakuntaopisto. Yhteistyökumppani Lasten ja nuorten keskus.

Koulutuksen sisällöt
- Vasun katsomuskasvatuksen kokonaisuus ja pedagogiikka
- Kieli- ja kulttuuritietoinen varhaiskasvatus
- Dialoginen työote
- Katsomuskasvatukseen liittyvä yhteistyö osana seurakunnan työntekijän ammatillisuutta.

4 kontaktiopiskelupäivää, orientoiva tehtävä, kirjallisuutta, kehittämistehtävänä yhteistyön kehittäminen kunnan varhaiskasvatuksen kanssa.