nuoret syövät eväitä metsässä

Leiri kasvun tukena

11.10.2022 - 13.10.2022
Pieksämäki | Partaharjukeskus

Ota leiripedagogiikka haltuusi käytännön keinoin, innostu ja innosta! Leirit tukevat kasvua monipuolisesti tuottamalla yhteisöllisiä kokemuksia ja edistämällä luontosuhdetta elämyksellisin tavoin. Leiri muistetaan vielä aikuisenakin!

Osallistuja ymmärtää leiripedagogiikan merkityksen lapsen ja nuoren kasvulle osaa soveltaa leiripedagogiikan elementtejä työssään

1,5 op

ILMOITTAUDU 9.9.2022 mennessä

Osallistumismaksu 250 €.

Täysihoito 2 hengen huoneessa 175€. Lisähinta 1hh 50€. Jo edellisenä iltana majoittuville lisähinta 55€.

Anna Kärri, anna.karri(at)lastenjanuortenkeskus.fi 044 792 2389

Agricola-opintokeskus

Leirit ovat yksi kirkon kasvatuksen merkityksellisimmistä menetelmistä. Ne toimivat sellaisen kasvun tukena, jossa lapsi ja nuori voi löytää oman äänensä, toimijuutensa sekä vahvuutensa ja kehittämiskohteensa. Tätä kautta avautuu myös monta näkökulmaa leirien sisältöihin, pedagogiikkaan, luonto- ja jumalasuhteen hoitamiseen. Koulutuksessa pohditaan miten leirit voivat tukea kasvatusajatteluamme kaiken kaikkiaan ja miten leirit eroavat arjesta kotona ja mitä kaikkea mahdollisuuksia se antaa yhdessä oppimiseen, oivaltamiseen ja kokemiseen.

Leiripedagogiikan tuntemus vahvistaa ja tukee leirien suunnittelua ja toteutusta osallistujalähtöiseksi. Koulutukseen kuuluu leiripedagogiikan teorian lisäksi käytännönläheisiä leirityön menetelmiä.

Huomioithan, että osa koulutuksen käytännön osuuksista toteutetaan ulkona.