iloinen nuori metsässä

Luonto ja hiljaisuuden viljely

13.9.2022 - 15.9.2022
Pieksämäki | Partaharjukeskus

Luonto kutsuu hiljentymään. Koulutuksessa perehdyt luonnon ja retriitin elementtien käyttämiseen erityisesti nuorten spiritualiteetin tukemisessa. Itse kokeillen ja eläytyen opit mm. luontohartauksien ja -meditaatioiden rakentamista.

 

Ilmoittautumisaikaa jatkettu 13.8. saakka.

Osaamistavoitteet

Osallistuja tunnistaa hiljaisuuteen ja luonnon kokemiseen sisältyviä merkityksiä oman spiritualiteetin hoitamisen kannalta osaa käyttää omassa työssään retriitinomaisia elementtejä, pyhiinvaelluksia, rukouspolkuja ja luontohartauksia

Laajuus

1 op

Ilmoittautuminen

ILMOITTAUDU 13.8.2022 mennessä

Kustannukset

Osallistumismaksu 250 €.

Täysihoito 235 €. Täysihoidon hintaan sisältyy majoitus 1 hengen huoneessa, ruuat ja rantasaunan käyttö.

Tiedustelut

Suvielise Nurmi, suvielise.nurmi(at)lastenjanuortenkeskus.fi, 0400 357030

Yhteistyökumppanit

Järjestäjä STEP-koulutus. Yhteistyökumppani Lasten ja nuorten keskus ry.

Lisätietoja

Koulutuksessa käytetään kokemuksellista oppimista ja keskeinen osa koulutuksesta on rakennettu retriitin muotoon. Oma pysähtyminen ja jumalasuhteen pohdinta Luojan luonnon puhuteltavana antavat syvyyttä sille, mitä hiljaisuus ja luonto voivat tarjota niille, joiden parissa teet työtäsi. Partaharjun upea luonto, metsä ja metsäkirkko, järvi ja sauna tarjoavat koulutukselle rikkaan ja rauhoittavan ympäristön. Myös luontohartauksien, pyhiinvaellusten, rukouspolkujen ja luontomeditaatioiden rakentamista lähestytään oman toiminnan kautta.

Koulutukseen sisältyy kolme lähipäivää ja orientoiva ennakkotehtävä.