Kaisloja järven rannalla

Luonto ja hiljaisuuden viljely

7.9.2021 - 9.9.2021
Pieksämäki | Partaharjun toimintakeskus

Luonto kutsuu hiljentymään. Koulutuksessa perehdyt luonnon ja retriitin elementtien käyttämiseen erityisesti nuorten spiritualiteetin tukemisessa. Koulutuksessa opit oman kokemuksen kautta esimerkiksi luontohartauksien ja -meditaatioiden rakentamista.

Osaamistavoitteet

Osallistuja osaa tunnistaa hiljaisuuteen ja luonnon kokemiseen sisältyviä merkityksiä oman spiritualiteetin hoitamisen kannalta osaa käyttää omassa työssään retriitinomaisia elementtejä, pyhiinvaelluksia, rukouspolkuja ja luontohartauksia

Laajuus

1 op

Ilmoittautuminen

ILMOITTAUDU 2.8.2021 mennessä

Kustannukset

Osallistumismaksu 250€
Täysihoito 1 hengen huoneessa 230€.

Tiedustelut

Suvielise Nurmi, suvielise.nurmi(at)lastenjanuortenkeskus.fi, 040 035 7030

Yhteistyökumppanit

Koulutuksen järjestää Seurakuntaopisto. Yhteistyökumppani Lasten nuorten keskus

Lisätietoja

Koulutuksen käytetään kokemuksellista oppimista ja keskeinen osa koulutuksesta on rakennettu retriitin muotoon. Oma pysähtyminen ja jumalasuhteen pohdinta Luojan luonnon puhuteltavana antavat syvyyttä sille, mitä hiljaisuus ja luonto voivat tarjota niille, joiden parissa teet työtäsi. Partaharjun upea luonto, metsä ja metsäkirkko, järvi ja sauna tarjoavat koulutukselle rikkaan ja rauhoittavan ympäristön. Myös luontohartauksien, pyhiinvaellusten, rukouspolkujen ja luontomeditaatioiden rakentamista lähestytään oman toiminnan kautta. Koulutukseen sisältyy kolme lähipäivää ja orientoiva ennakkotehtävä.