eri ikäisiä lapsia soittimien kanssa

Musiikkipoluilla

24.8.2022 - 25.8.2022
Raudaskylä | Raudaskylän kristillinen opisto

Miltä Polku-kokonaisuunnitelma näyttää musiikin silmälasien läpi 0-8-vuotiaiden kanssa?

Osallistuja tuntee Polku-kokonaissuunnitelmaa musiikin näkökulmasta 0-8-vuotiaiden osalta. osaa käyttää eri ikäryhmien kiinnostukseen ja osaamistasoon soveltuvia musiikkikasvatuksen työskentelytapoja.

0,5

ILMOITTAUDU 22.7.2022 mennessä

220 € / hlö. Hinta sisältää opetuksen ja koulutusmateriaalit.

Kahden koulutuspäivän ruokailupaketti (lounas ja kahvi kurssipäivinä) 23 € / hlö
Täysihoito 2hh 75 € / hlö tai 1hh 105 € / hlö.
Lisäyö 37 € / hlö / 2hh tai 64 € / hlö / 1hh, sisältäen aamupalan.

Tiedustelut sisällöstä: Kouluttaja Riikka Jäntti, riikka.jantti(at)lastenjanuortenkeskus.fi, p. 044 5133 232.
Tiedustelut hinnoista ja majoituksesta: Koulutuspalvelu- ja viestintäpäällikkö Kristiina Parkkila, p. 050 3420 139, kristiina.parkkila(at)rko.fi

Pääjärjestäjänä Raudaskylän kristillinen opisto, yhteistyössä Lasten ja nuorten keskus ry.

Soitetaanko riisipuikoilla ja foliolla? Miten kuminauhat toimisivat taideintegraation pohjana muskarissa? Kokeillaan yhdessä!

Laulua, liikettä, soittamista ja leikkiä lasten ja perheiden osallisuus huomioiden. Reseptejä kokonaisvaltaiseen ja lapsilähtöiseen musiikkikasvatukseen ajankohtaisin musiikkimaustein!

Koulutus soveltuu kaikille lasten kanssa työskenteleville.

Ilmoittautumisen peruutusehdot löydät osoitteesta https://www.rko.fi/musiikkipoluilla/