eri ikäisiä lapsia soittimien kanssa

Musiikkipolulla

17.1.2022 - 19.1.2022 & 16.3.2022
Järvenpää | Kirkon koulutuskeskus

Musiikkipolulla-koulutus avaa Polku-kokonaissuunnitelman musiikin keinoin. Tutustumme musiikkikasvatuksen näkökulmasta eri ikävaiheiden (0-22-vuotiaat) työskentelytapoihin ryhmätoiminnassa ja jumalanpalveluselämässä yhdessä musisoiden.

Osallistuja tuntee Polku-kokonaissuunnitelmaa musiikin näkökulmasta. osaa käyttää eri ikäryhmien kiinnostukseen ja osaamistasoon soveltuvia musiikkikasvatuksen työskentelytapoja.

2 op

ILMOITTAUDU 17.12.2021 mennessä.

Osallistumismaksu 260 €.

Täysihoito 1 hengen huoneessa 188 €. Ateriapaketti ilman majoitusta 42 €. Ateriapaketit sisältävät kaikki koulutuksen ohjelman aikana tapahtuvat ruokailut ja kahvit.

Riikka Jäntti, riikka.jantti(at)lastenjanuortenkeskus.fi, 044 513 3232
Ulla Tuovinen, ulla.tuovinen(at)evl.fi, 040 688 1436

Kirkon koulutuskeskus

Polku-kokonaissuunnitelman avulla voidaan jäsentää seurakunnan kasvatustoimintaa.

Musiikkipolulla-koulutus tarjoaa ajankohtaisia ja käytännöllisiä ideoita 0-22 -vuotiaiden kanssa toimimiseen musiikin keinoin ryhmätoiminnassa ja jumalanpalveluselämässä lasten, nuorten ja perheiden osallisuutta vahvistaen.

- odotusaika, vauvamuskari
- taaperoiden kirkkomuskaritoiminta
- varhaisiän musiikkikasvatus 3-5 -vuotiaiden kanssa
- 6-8 -vuotiaiden lapsikuoro- ja musiikkikerhotoiminta