Kolme nauravaa tyttöä

Nuisku-ohjaajakoulutus

1.9.2021 - 3.9.2021 & 30.9.2021 - 1.10.2021
Järvenpää | Seurakuntaopisto Järvenpää

Nuisku – Nuorten ihmissuhdetaitojen kurssi kehittää ihmissuhteiden luomiseen ja ylläpitämiseen tarvittavia ihmissuhdetaitoja. Koulutus pätevöittää Nuisku-ohjaajaksi. Ohjaajakoulutuksessa perehdyt kokemuksellisesti nuorten ihmissuhdetaitojen kurssin materiaaliin, vahvistat omia vuorovaikutustaitojasi ja harjoittelet kurssin ohjaamista.

 

Pandemiatilanteen takia koulutus on siirretty syksyyn 2021.

Osaamistavoitteet

Osallistuja ymmärtää Nuisku-kurssin vuorovaikutustaidot, periaatteet, rakenteen ja menetelmät sekä osaa järjestää ja ohjata Nuisku-kursseja osaa käyttää ja kehittää omia vuorovaikutustaitoja toisia arvostavalla tavalla osaa ohjata nuoria vuorovaikutustaitojen vahvistamiseen osaa kehittää Nuisku-kurssien toimintaa omalla alueellaan

Laajuus

5 op

Ilmoittautuminen

ILMOITTAUDU 14.6.2021 mennessä

Kustannukset

Osallistumismaksu 610 € Lasten ja nuorten keskuksen jäsenseurakunnat / 680 € muut.
Täysihoito 2 hengen huoneessa koko koulutusjaksolta 240 €.
Täysihoito 1 hengen huoneessa koko koulutusjaksolta 290 €.
Pelkkä ateriapaketti 57 €.
Erityisruokavalioiden lisähinnasta tiedustelut koulutukset@seurakuntaopisto.fi. Lisähinta ei koske gluteiinitonta, laktoositonta, eikä kasvisruokavalioita.

Tiedustelut

Elise Kyttä, elise.kytta@lastenjanuortenkeskus.fi, 0407318578.

Yhteistyökumppanit

Järjestäjä Seurakuntaopisto. Yhteistyökumppani Lasten ja nuorten keskus..

Lisätietoja

Nuisku - Nuorten ihmissuhdetaitojen kurssi kehittää hyvien ihmissuhteiden luomiseen ja ylläpitämiseen tarvittavia ihmissuhdetaitoja. Nuisku-ohjaajakoulutuksessa perehdytään kokemuksellisesti nuorten kurssimateriaaliin, vahvistetaan omia vuorovaikutustaitoja ja harjoitellaan kurssin ohjaamista. Koulutus pätevöittää Nuisku-ohjaajaksi. Ennen koulutuksen ensimmäistä lähijaksoa luetaan kirjallisuutta, johon liittyvästä pohdinnasta kirjoitetaan lyhyt tehtävä. Ensimmäisellä lähijaksolla (3 päivää) saadaan oma kokemus Nuisku-kurssista. Kehittämistehtävinä perehdytään ohjaajan materiaaliin, suunnitellaan ohjausharjoittelu ja laaditaan suunnitelma omaa ensimmäistä kurssia varten tai perehdytään käynnissä olevan Nuisku-ryhmän toimintaan. Toisella lähijaksolla (2 päivää) harjoitellaan Nuisku-kurssin ohjaamista ja syvennytään ohjaajuuden kysymyksiin. Kouluttajat kommentoivat orientoivaa kirjallisuustehtävää sekä lähijaksojen välissä tehtävää kehittämistehtävää osallistujille sähköpostitse.

Koulutus on kasvatuksen erityiskoulutuksen (KEK) valinnainen moduuli. Tähän koulutukseen voi osallistua myös yksittäisenä koulutuksena, vaikka ei suorittaisi erityiskoulusta kokonaisuutena. Lisätietoja kasvatuksen erityiskoulutuksen kokonaisuudesta evl.fi/erityiskoulutukset.