Piki

PIKI 2 (Pienten lasten kiusaamisen ehkäisy)

25.9.2021
Verkkokoulutus | Zoom

Koulutusta Pienten lasten kiusaamisen ehkäisemiseen uusien materiaalien avulla!

Uudet PIKI-materiaalit, kuvakirja PIKIN PÖLJÄ PÄIVÄ ja opas MEIDÄN JUTTU ilmestyivät kesäkuussa 2020.

Ne jatkavat osaltaan PIKIn tarinaa ja tukevat vahvasti kodin ja varhaiskasvatuksen yhteistyötä kiusaamisen ehkäisemisessä.

Oppaan teemoina ovat kiusaamisen ehkäisemisen ja puuttumisen lisäksi rauhoittumisen taidot, ryhmäsensitiivisyyden merkitys kiusaamisen ehkäisemisessä, vuorovaikutuksen ylläpito, tunteet ja tarpeet, aikuisen ja lapsen itsesäätely yms. Oppaassa on mukana myös valmiit pohjat vanhempainiltojen toteuttamiseen eri aiheista asian äärellä.

Osallistuja tunnistaa ryhmäsensitiivisiä tapoja ohjata varhaiskasvatusryhmää siten, että kiusaamiseen puututaan ja sitä ennaltaehkäistään. osaa soveltaa PIKI-materiaalin harjoituksia ohjatessaan lapsia ja tarvittaessa myös itseään rauhoittumiseen.

0,25 op

ILMOITTAUDU 22.9.2021 mennessä.

Lisätietoja kouluttaja Tiina Haapsalo, tiina.haapsalo(at)lastenjanuortenkeskus.fi, 040 508 4554

Verkkotyöskentelyyn tarvitset:
- Tietokoneen, jossa on kamera (tai älypuhelimen). Koulutuspäivien aikana pidämme kamerat päällä.
- Toimivan nettiyhteyden
- Head-setin (kuuloke-mikrofoniyhdistelmän), jos mahdollista

Peruutusehdot
Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti.
Jos peruutus tapahtuu tämän jälkeen tai osallistuja ei saavu lainkaan koulutukseen, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan.
Koulutukseen voi kuitenkin nimetä toisen henkilön tilalle kuluitta. Osallistujavaihdoksesta on ilmoitettava kirjallisesti.