lapsi laskee liukumäkeä toista lasta kohti

PIKI-jatkokoulutus

8.10.2022
Verkkokoulutus

PIKI-jatkokoulutus syventää kiusaamisen ehkäisemisen ja puuttumisen teemoja varhaiskasvatuksessa. Sen lisäksi koulutuksessa perehdytään ryhmäsensitiivisyyden merkitykseen, vuorovaikutuksen ylläpitoon lapsen kanssa sekä lapsen läsnäolo- ja rauhoittumistaitoihin. Keskeinen teema on myös yhteistyö lasten huoltajien kanssa.

Osallistuja tunnistaa ryhmäsensitiivisiä tapoja ohjata varhaiskasvatusryhmää siten, että kiusaamiseen puututaan ja sitä ennaltaehkäistään. osaa hyödyntää PIKI-materiaalia yhteistyössä huoltajien kanssa. osaa soveltaa PIKI-materiaalin harjoituksia ohjatessaan lapsia ja tarvittaessa myös itseään rauhoittumiseen.

ILMOITTAUDU 5.10.2022 mennessä.

Kouluttaja Marjukka Luoma, marjukka.luoma(at)lastenjanuortenkeskus.fi, 050 5250 349

Verkkotyöskentelyyn tarvitset:
- Tietokoneen, jossa on kamera (tai älypuhelimen). Koulutuspäivien aikana pidämme kamerat päällä.
- Toimivan nettiyhteyden
- Head-setin (kuuloke-mikrofoniyhdistelmän), jos mahdollista

Peruutusehdot
Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti.
Jos peruutus tapahtuu tämän jälkeen tai osallistuja ei saavu lainkaan koulutukseen, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan.
Koulutukseen voi kuitenkin nimetä toisen henkilön tilalle kuluitta. Osallistujavaihdoksesta on ilmoitettava kirjallisesti.