lapsi laskee liukumäkeä toista lasta kohti

PIKI-peruskoulutus

19.11.2022
Verkkokoulutus

Pienten lasten kiusaamisessa on aina kyse ryhmäilmiöstä. Koulutuksessa pohditaan, miten kasvattaja voi tunnistaa kiusaamisen ja ehkäistä sitä ennalta. PIKI-toimintamalli vahvistaa lapsen tarvitsemia itsesäätely-, tunne- ja vuorovaikutustaitoja.

Osallistuja tunnistaa pienten lasten kiusaamisen ilmiönä ja lasten kehitystarpeita itsesäätely-, vuorovaikutus- ja tunnetaidoissa. osaa soveltaa PIKI-toimintamallia ehkäistessään ja puuttuessaan kiusaamiseen.

ILMOITTAUDU 16.11.2022 mennessä.

Kouluttaja Marjukka Luoma,, marjukka.luoma(at)lastenjanuortenkeskus.fi, 050 5250 349

Verkkotyöskentelyyn tarvitset:
- Tietokoneen, jossa on kamera (tai älypuhelimen). Koulutuspäivien aikana pidämme kamerat päällä.
- Toimivan nettiyhteyden
- Head-setin (kuuloke-mikrofoniyhdistelmän), jos mahdollista

Peruutusehdot
Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti.
Jos peruutus tapahtuu tämän jälkeen tai osallistuja ei saavu lainkaan koulutukseen, koulutuksen hinta on maksettava kokonaisuudessaan.
Koulutukseen voi kuitenkin nimetä toisen henkilön tilalle kuluitta. Osallistujavaihdoksesta on ilmoitettava kirjallisesti.