nuoret leikkivät iloisesti lapsen kanssa

Länsi- ja Pohjois-Suomen alueelliset kasvatuksen kehittämispäivät

23.3.2022 - 24.3.2022
Seinäjoki | Seinäjoen seurakuntakeskus

Kehittämispäivät tarjoavat työntekijälle mahdollisuuden vertaisoppimiseen, jakamiseen ja oman ammatti-identiteetin vahvistamiseen. Päivien sisällöt nousevat ajankohtaisista teemoista ja alueen tarpeista.

Länsi-Suomen alueelliset kehittämispäivät yhdistetään Pohjois-Suomen alueellisiin kehittämispäiviin
Olemme yhdistäneet Länsi- ja Pohjois-Suomen alueelliset kasvatuksen kehittämispäivät loka-marraskuussa 2021. Yhdistetyt kehittämispäivät järjestetään 23.-24.3.2022 Seinäjoella.

 

Osaamistavoitteet

Osallistuja osaa jäsentää kasvatustyöhön vaikuttavia ajankohtaisia teemoja. osaa hyödyntää uusia ideoita ja työtapoja omassa työssään.

Laajuus

0,5 op

Ilmoittautuminen

ILMOITTAUDU 23.2.2022 mennessä

Kustannukset

Osallistumismaksu 120 €.
Ruokailut ja majoitus eivät kuulu osallistumismaksun hintaan, vaan maksetaan paikan päällä erikseen. Majoituksen ja illallisen voi kuitenkin varata ilmoittautumisen yhteydessä.

Majoitus (sis. aamupalan) hotelli Almassa: 1hh 109€, 2hh 66€/hlö
Illallinen hotelli Almassa: n. 45€/hlö

Tiedustelut

Jukka Jylhä, jukka.jylha(at)lastenjanuortenkeskus.fi, 0400 508 241

Yhteistyökumppanit

Lapuan ja Oulun hiippakunnat, STEP-opintokeskus

Lisätietoja

Tule kehittämään ammatillista osaamistasi toisten kasvatuksen ammattilaisten kanssa! Alueellisissa kehittämispäivissä paneudutaan kasvatuksen ajankohtaisiin kysymyksiin yhdessä. Tämän lisäksi löydät tapoja kehittää ja uudistaa lasten, kouluikäisten ja nuorten kanssa tehtävää työtä omassa seurakunnassasi.

Kehittämispäivät tarjoavat työntekijälle mahdollisuuden vertaisoppimiseen, jakamiseen ja oman ammatti-identiteetin vahvistamiseen.

Päivät aloitetaan klo 11 Lakeuden ristissä (Koulukatu 24). Ohjelma jatkuu Seinäjoen seurakuntakeskuksella (Ala-Kuljunkatu 2). Majoitus ja illallinen hotelli Almassa (Ruukintie 4).