Lapset leikkivät vesileikkejä. Etualalla käsi pitää käynnykkää jonka ruudulla leikkivät lapset ja piirretty lammas hahmo.

Pyhäkoulu, mitä kuuluu?

27.8.2021 - 28.8.2021
Järvenpää | Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus

Miltä pyhäkoulu näyttää työntekijöiden, pyhäkoulun ohjaajien, lasten ja perheiden näkökulmista? Tule pohtimaan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kesken, mikä on pyhäkoulun tulevaisuus. Mikä on minun paikkani pyhäkoulussa? Voiko pyhäkoulu toimia verkossa?

Osallistuja tuntee pyhäkouluun liittyviä ajankohtaisia ilmiöitä ja osaa ottaa huomioon ja hyödyntää niitä suunnitellessaan ja toteuttaessaan pyhäkoulutoimintaa

0,5 op

ILMOITTAUDU 15.6.2021 mennessä.

Osallistumismaksu 180 € / koko aika , 90 € / 1 päivä.
Täysihoito koko ajalta: 103 €/1 hh tai 83 €/2hh
Hintojen erittely: ateriat 22 € / 11 € yksi päivä, majoitus (sis. aamu- ja iltapalan) 81 €/1 hh, 61 € 2 hh

Kouluttajat Satu Reinikainen, satu.reinikainen@seurakuntaopisto.fi ja Anita Ahtiainen, anita.ahtiainen@lastenjanuortenkeskus.fi

Järjestäjä Seurakuntaopisto. Yhteistyökumppani Lasten ja nuorten keskus.

Perjantai-iltapäivän ohjelma on suunnattu erityisesti seurakuntien pyhäkoulutyöstä vastaaville työntekijöille. Lauantaiksi kutsutaan mukaan myös pyhäkoulunohjaajia ja muita lapsi- ja perheryhmissä vapaaehtoisina ohjaajina toimivia. Tuolloin ohjelma on suunniteltu vastaamaan vapaaehtoisten ja työntekijöiden yhteisen työn tarpeita.