aikuinen ja lapset nurmikolla

Pyhäkoulu – turvallisuutta ja kestävää kehitystä

9.9.2022 - 10.9.2022
Järvenpää | Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus

Miten luodaan kaikille turvallinen tila, jossa saa pohtia elämän suuria kysymyksiä? Pyhäkoulussa myös kestävä kehitys on osa leikkiä, tutkimista ja ihmettelyä.

Osallistuja tuntee turvallisen pyhäkoulun periaatteet osaa käyttää työskentelytapoja, joilla vahvistetaan kestävän kehityksen taitoja lapsiryhmässä

0,5 op

ILMOITTAUDU 9.8.2022 mennessä

Osallistumismaksu 180 €.
Täysihoito 83 €/2hh tai 103 €/1hh. Hinnat eriteltyinä: ateriat: 22 €, majoitus (sis. aamu- ja iltapalan): 81 €/1 hh tai 61 €/2 hh.

Anita Ahtiainen, anita.ahtiainen(at)lastenjanuortenkeskus.fi
Satu Reinikainen, satu.reinikainen(at)seurakuntaopisto.fi

Järjestäjä Seurakuntaopisto. Yhteistyökumppani Lasten ja nuorten keskus.

2 lähiopiskelupäivää. Koulutus sisältää toiminnallisia harjoituksia sisä-, ulko- ja digitilassa.
Perjantai-iltapäivän ohjelma on suunnattu erityisesti seurakuntien pyhäkoulutyöstä vastaaville työntekijöille.
Lauantaiksi kutsutaan mukaan pyhäkoulunohjaajia ja muita lapsi-ja perheryhmissä vapaaehtoisina ohjaajina toimivia.
Lauantain ohjelma on suunniteltu vastaamaan vapaaehtoisten ja työntekijöiden yhteisen työn tarpeita.