kouluikäinen kuiskaa toisen lapsen korvaan

Salatut elämäntaidot -toimintamalli kouluyhteistyöhön

8.2.2022 - 9.2.2022
Espoo | Hvittorpin kurssikeskus

Salatut elämäntaidot -malli tarjoaa uuden, selkeän toimintatavan kouluyhteistyöhön. Mallin avulla kutsut alueen toimijat monitoimijaiseen yhteistyöhön tukemaan lasten ja nuorten hyvinvointia ja vahvistamaan heidän tunne- ja ryhmätyöskentelytaitojaan.

Osallistuja osaa hyödyntää Salatut elämäntaidot -toimintamallia koululaisten tunne- ja ryhmätyötaitojen vahvistamisessa​​​​​. ​osaa käynnistää Salatut elämäntaidot -mallin mukaisen toiminnan omalla paikkakunnallaan yhteistyössä muiden koulun ulkopuolisten toimijoiden​ kanssa.

0,5 op

ILMOITTAUDU 7.1.2022 mennessä

Osallistumismaksu 220 €.
Täysihoito 120 €. Pelkkä ateriapaketti 69,50€. Lisäveloitus 1hh 15€.

Suvielise Nurmi, suvielise.nurmi(at)lastenjanuortenkeskus.fi, 0400 357030

Salatut elämäntaidot -toimintamallin tarkoituksena on vahvistaa erityisesti alakouluikäisten tunne- ja ryhmätyöskentelytaitoja. Toimintamallissa 4. korin mukaista kouluyhteistyötä toteutetaan yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa, tavoitteena tuoda koululaisten elämään lisää turvallisia, lasten ja nuorten hyvinvointia mahdollistavia aikuisia.

Tämän koulutuksen jälkeen olet valmis aloittamaan Salatut elämäntaidot -mallin toteuttamisen omalla alueellasi ja ymmärrät mallin taustalla olevaa pedagogista ajattelua. Malli sisältää teoriapohjan, ohjeet mallin käyttöönottamiseen sekä vuosikelloon kytketyt käytännön toiminnot koko lukuvuoden ajaksi. Malli on suunniteltu erityisesti 4.-6.-luokkalaisille. Kirjallinen Salatut elämäntaidot -materiaali sisältyy koulutuksen osallistumismaksuun.

Koulutus sopii kaikille koulu- ja verkostoyhteistyöstä kiinnostuneille työntekijäryhmästä riippumatta niin seurakunnissa kuin muissakin kouluyhteistyötä tekevissä organisaatioissa.