nuoret katselevat taivasta

Tulevaisuus ja toivo – ympäristömuutosten kohtaaminen nuorten kanssa

4.4.2022 - 5.4.2022
Järvenpää | Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus

Koulutus on peruttu.​

Lapset ja nuoret ovat huolissaan maapallon tulevaisuudesta. Miten käsitellä nuorten kanssa ilmastonmuutosta ja luoda toivoa tulevaisuuteen? Laajenna osaamistasi ympäristömuutoksiin vaikuttamisesta nuorten kanssa. 

Osaamistavoitteet

Osallistuja ​​tunnistaa ilmastonmuutoksen vaikutukset ihmisten elämään ja erityisesti nuoriin. osaa käyttää monipuolisia työvälineitä ja toimintamalleja, jotka vahvistavat nuorten toivoa tulevaisuuteen.

Laajuus

1 op

Ilmoittautuminen

ILMOITTAUDU 19.2.2022

Kustannukset

220 €.

Täysihoito 2 hengen huoneessa 83€. Täysihoito 1 hengen huoneessa 103€. Pelkkä ateriapaketti 22€. Erityisruokavalioiden lisähinnasta tiedustelut koulutus@lastenjanuortenkeskus.fi. Lisähinta ei koske gluteiinitonta, laktoositonta, eikä kasvisruokavalioita.

Tiedustelut

Suvielise Nurmi, suvielise.nurmi(at)lastenjanuortenkeskus.fi, 0400 357030

Yhteistyökumppanit

Agricola-opintokeskus

Lisätietoja

Koulutuksessa perehdytään tulevaisuuden ympäristöhaasteisiin ja ilmastokasvatuksen periaatteisiin toivon rakentamisen näkökulmasta. Toivo saa ihmisen liikkeelle ja siksi se on tärkeää myös ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Koulutuksessa ympäristömuutoksia lähestytään mielen reaktioiden, yhteisöllisyyden, toiminnan ja vaikuttamisen sekä seurakunnan olemuksen näkökulmasta. Koulutuksessa otetaan haltuun erilaisia toimintamalleja kohdata nuorten reaktiot ja opitaan vahvistamaan nuorten omistajuutta tulevaisuuden muutoksentekijöinä.

Koulutukseen kuuluu kaksi kontaktipäivää ja orientoiva tehtävä.