Aikuinen ja lapsi musisoimassa

Uusi Lasten virsi tulee!

9.11.2022 - 10.11.2022
Järvenpää | Seurakuntaopisto, Järvenpään kampus

Miltä kuulostaa Lasten virsi 2022? Innostu lauluista uusin tavoin ja tule oppimaan Lasten virsikirjan lauluja erityisesti varhaisiän musiikkikasvatuksen pedagogisia menetelmiä hyödyntäen.

Osallistuja tuntee uuden Lasten virsikirjan musiikkia osaa käyttää lasten virsiä monipuolisesti seurakunnan musiikkikasvatuksessa ja jumalanpalveluselämässä

1 op

ILMOITTAUDU 7.10.2022 mennessä

Osallistumismaksu 180 €.
Täysihoito 83 €/2hh tai 103 €/1hh. Hinnat eriteltyinä: ateriat: 22 €, majoitus (sis. aamu- ja iltapalan): 81 €/1 hh tai 61 €/2 hh

Riikka Jäntti, riikka.jantti(at)lastenjanuortenkeskus.fi, 044 513 3232
Hanna Pulkkinen, hanna.pulkkinen@seurakuntaopisto.fi

Järjestäjä Seurakuntaopisto. Yhteistyökumppani Lasten ja nuorten keskus.

Koulutuksessa lauletaan, liikutaan, soitetaan, leikitään ja ideoidaan yhdessä lasten virsien käyttömahdollisuuksia ryhmissä ja jumalanpalveluksissa.

Koulutus sopii kaikille lasten kanssa työskenteleville ja innostaa lasten virsien monipuoliseen käyttöön.

2 lähiopetuspäivää ja orientoiva tehtävä.