Taapero istuu kasassa lehtiä

Valtakunnalliset seurakuntien varhaiskasvatuksen neuvottelupäivät

23.9.2021 - 24.9.2021
Rovaniemi

Vuosittaiset neuvottelupäivät kokoavat lasten ja perheiden kanssa työskenteleviä ammattilaisia yhteen ajankohtaisten asioiden äärelle. 

Tule mukaan pohtimaan, miten kirkon varhaiskasvatus ja perhetoiminta voi tulevaisuudessakin olla lapsen ja perheen kokoista ja näköistä.

Varhaiskasvatuksen neuvottelupäivät järjestetään Rovaniemellä 23.-24.9.2021. Pandemiatilanteen takia osallistuminen on mahdollista niin paikan päällä kuin etänä. Etäosallistuminen tapahtuu Zoom-alustan kautta, jota kautta päivien ohjelma lähetetään suorana. Kanavatyöskentelyt toteutetaan myös Zoom-alustan kautta. Etäosallistujille on tarjolla rajallinen määrä kanavia niiden laadun varmistamiseksi.

Tarkkailemme tilannetta ja noudatamme terveysviranomaisten antamia suosituksia ja rajoituksia. Tiedotamme mahdollisista muutoksista osallistujia.

Päivien ohjelman löydät täältä

Ilmoittautuminen

ILMOITTAUDU 26.8.2021

Kustannukset

Läsnäoleville osallistumismaksu 280 €. Osallistumismaksuun sisältyy neuvottelupäivien ruokailut ja iltaohjelma.
Osallistuja vastaa itse mahdollisesti tarvitsemansa majoituksen varaamisesta ja kustannuksista.

Etäosallistujille osallistumismaksu 190€. Hinta sisältää myös iltaohjelman.

Tiedustelut

toimisto@lastenjanuortenkeskus.fi, 044 299 0553

Yhteistyökumppanit

Agricola-opintokeskus, Seurakuntaopisto, Kirkon lastenohjaajat ry ja Kirkkohallitus Kasvatus ja perheasiat, Oulun hiippakunta, Rovaniemen seurakunta, Kittilän seurakunta

Lisätietoja

Vuosittain järjestettävät seurakuntien varhaiskasvatuksen neuvottelupäivät kokoavat yhteen jopa yli 300 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Päivien suosio on kasvanut viime vuosien aikana.
Päivät tarjoavat mahdollisuuden ammatillisiin kohtaamisiin, oman ammatillisuuden kehittämiseen, kokemusten jakamiseen sekä pieneen irtiottoon arjen kiireiden keskellä!

MAJOITTUMINEN Santa's Hotel Santa Claus, Korkalonkatu 29. Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse. 97,00 € / yhden hengen huone / vrk. 109,00 € / kahden hengen huone / vrk.

Hintoihin sisältyy aamiainen, iltasauna ja langaton nettiyhteys. Majoituskiintiö voimassa 15.6.2021 asti.  Osallistujat voivat varata huoneita koodilla "varhaiskasvatuksen neuvottelupäivät" joko sähköpostilla osoitteeseen rovaniemi@santashotels.fi tai soittamalla numeroon 0400 102 200.